Informeer hier over de actuele aanbiedingen en nieuws met betrekking tot kunstnagels en natuurnagel behandelingen van The NAIL LOUNGE - Atelier voor Nageldesign in Heiloo (Noord Holland); 0031  (0)6 53 33 01 31 Go to site TIPS en TRUCSGo to site HOMEGo to site SERVICES and BRANDSGo to site SKILLSGo to site FAQGo to site GALLERYGo to site MENU - NavigationGo to site GLOSSARYGo to site CONTACT Link naar pagina manicure en natuurlijke handverzorging Link naar pagina met events en wedstrijden Link naar pagina met een prijsoverzicht Link naar pagina met interessante links Link naar pagina met nieuws en aanbiedingen Link naar pagina met foto's van eigen werkstukken Link naar de CONTACT pagina Link naar pagina MENU

 
     

 

Nieuws & Trends

 
 
     
         
 

Tribal Nails
Een aparte look

Met deze bijzondere nagels waan je je direct in de Afrikaanse bush of de Amerikaanse steppes. Simpele vormen laten het speciaal hiervoor gekozen materiaal, namelijk houtstof (engl. wood dust), extra goed doen uitkomen.

Juli 2008, AV

 
Klik hier voor meer informatie - Tribal Nails with Wood Dust
 
 
     

 

Soft French
De nieuwe trend

Bedoeld zijn onopvallende en vooral natuurlijk ogende nagels die niet zo snel uitgroeien en mooi zijn met lak.
Er wordt met een nagelbed afdekkende roze kleur gel of acryl gewerkt. De witte rand en het nagelbed vlooien heel zacht in elkaar over waardoor de nagel heel natuurlijk overkomt en de uitgroei bij de vrije rand niet zichtbaar is.

Juli 2008, AV

 
Soft French Nail oftewel Babyboomer Nail
 
 
     
 

1ste plaats
Nationale Nagelcompetitie 2007

De Nationale Nagelcompetitie is uitgegroeid tot een van de grootste nagelwedstrijd evenementen in Nederland ... (klik hier om verder te lezen) Go to story

26 augustus 2007, AV

 
Klik hier voor meer informatie - 1ste Plaats BT Wedstrijd 2007
 
 
   
 

Spa Manicure Go to site
by The NAIL LOUNGE
voor dames en heren

Goed verzorgde handen vormen een belangrijk onderdeel van onze totale verzorging. Handen zijn ons visitekaartje en geven een indruk van onszelf. Spa Manicure Go to site is een buitengewoon unieke behandeling – een systeem waarmee handen fluweelzacht aanvoelen en er bovendien soepel en glad uitzien.

Handen hebben dagelijks veel te verduren door de invloed van zon, wind, water en andere factoren zoals o.a. schoonmaakmiddelen en andere chemische producten, leeftijd en de conditie van het lichaam. Herkent u het gevoel van droge pijnlijke winterhanden met scheurtjes? Of gevoelige, droge ellebogen?

Door uw handen en onderarmen te verwennen met een weldadige Lounge Spa Manicure Go to site of Magic Spa Manicure Go to site kunt u dit voorkomen. Ontspan uzelf met de aromatherapeutische geuren van citrus en meloen. Geniet terwijl uw handen en onderarmen gereinigd en gemasseerd en gelijktijdig overtollige huidcellen verwijderd worden met een combinatie van A.H.A. fruitzuren en natuurlijke Vitamine E, Aloë Vera en huidverzachtende en doorbloeding stimulerende ceramiden.

Aanvullend en een echte aanrader voor personen met een bijzonder ruwe huid of gewoon om u lekker te laten verwennen: een Paraffine PakkingGo to site!

U kunt kiezen uit vier behandelingen:Go to site

- Basis Spa Manicure Go to site
- Lounge Spa Manicure Go to site
- Magic Spa Manicure Go to site
- Paraffine Pakking Go to site

Meer informatie? Bel dan naar 06 53 33 01 31 of e-mail naar info@nail-lounge.nl. E-mail naar The NAIL LOUNGE

 
Spa Handbad
 
 
     
 

Stiletto Nagels

'Van dolk tot hak tot nagel' - De razend populaire stilettonagels danken hun naam aan het stilet, een kort steekwapen met een smal en dubbelsnijdend lemmet. In de zestiende eeuw was dit dolkachtige steekwapen vooral populair onder sluipmoordenaars omdat het so handig klein was. De schoenenindustrie ontdekte de vorm in de veertiger jaren. Met stilettohakken wordt iedere pump een elegant hoogstandje. Per definitie is de stiletto een hak met een hoogte van meer dan 7 cm en een breedte van maximaal 1 cm. Stiletto's werden hét kenmerk van de stijlvolle vrouw. Hoge, slanke hakken geven het been immers een fraaie, erotische uitstraling.

Een par jaar geleden begon de stilettonagel in de mode te komen. Een stilettonagel geeft de handen hetzelfde effect als wat de stilettohak voor de benen doet. De stiletto geeft de vingers en handen een erotische, trendy look.

 
Klik hier voor meer informatie - Stiletto Nails
 
 

 

   
 

Cadeaubon
Altijd een leuke verrassing

The NAIL LOUNGE heeft ook cadeaubonnen voor ieder gewenste behandeling of bedrag (zie 'Menu', 'Prijslijst'). Een leuk idee voor een verjaardag, moederdag, feestdagen of gewoon om iemand te verwennen. Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.

Meer informatie? Bel dan naar 06 53 33 01 31 of e-mail naar info@nail-lounge.nl. E-mail naar The NAIL LOUNGE

 
Foto Cadeaubon The Nail Lounge
 
 
     
 

Design op teennagels

Zomer- en vakantietijd - Dé tijd voor schitterende teennagels

The NAIL LOUNGE
tovert u teennagels om in schitterende plaatjes. U kunt kiezen uit een tal van mogelijkheden zoals French Design, Glitter Applicatie, Nail Art of Nail Design ...

Vakantieplannen? Bel dan naar 06 53 33 01 31 of e-mail naar info@nail-lounge.nl. E-mail naar The NAIL LOUNGE

 
Klik hier voor meer informatie - Versierde Teennagels
 
     
 

2de plaats
EzFlow & ibd Nail Competition 2007

Deze tweedaagse nagelwedstrijd werd voor de 2de keer gehouden en georganiseerd door de Beauty Company en Beauty Factory met vestiging in Veldhoven (NL). ... (klik hier om verder te lezen) Go to story

9/10 juni 2007, AV

 
Beker 2de Plaats Sculpting Novice Level Alexandra Voss tijdens EzFlow Nail Competiton 2007
 
 
     
 

Modellen gezocht!

The NAIL LOUNGE is altijd op zoek naar handmodellen ter oefening en/of voor wedstrijden met bijzonder mooie en gezonde nagels (lang nagelbed, wit randje, lange smalle vingers).

Eisen: geduld en tijd. De tarieven voor een set nagels zijn weliswaar veel voordeliger en een deelname aan een wedstrijd is altijd verbonden aan een gratis set kunstnagels op de wedstrijdag en een nabehandeling.

Vraag naar de voorwaarden en bel 06 53 33 01 31 of e-mail naar info@nail-lounge.nl. E-mail naar The NAIL LOUNGE

 
Wedstrijdnagels
 
 
     
 

Deelname
National Nail Training

Deze tweedaagse training werd voor het eerst gehouden op 7 en 8 mei 2007 en georganiseerd door de Beauty Company en Beauty Factory met vestiging in Veldhoven (NL). ... (klik hier om verder te lezen) Go to story

7/8 mei 2007, AV

 
Foto demo 3d fantasy Nail Art door Erica Groen tijdens National Nail Training
 
 
     
 

Nieuwe Klanten Bon

Hiermee wil ik mijn waardering uitspreken naar u als vaste klant. Ik vind het geweldig als nieuwe klanten mijn atelier opzoeken naar aanleiding van uw positieve ervaringen en enthousiasme. Uw tevredenheid is voor mij de beste reclame die ik me kan bedenken en dit is dan ook de reden voor de introductie van deze promotion.

Werkwijze: Als ik door u als vaste klant een nieuwe klant mag ontvangen krijgt u 5 Euro korting op een nagelbehandeling. Iedere nieuwe klant ontvangt een leuk welkomst cadeautje.

Vraag naar de voorwaarden en de bonnen tijdens uw volgende afspraak of komt u even langs.

The NAIL LOUNGE, Telefoon: 06 53 33 01 31, E-Mail: info@nail-lounge.nl E-mail naar The NAIL LOUNGE

  Hand met French Manicure Look  
 
     
 

Best Eindresultaat
Examen 2006 - Erkend Nagelstyliste

Zaterdag 22 april 2006 kwamen van uit heel Nederland examenkandidaten naar Nieuwegein (bij Utrecht) om deel te nemen aan het landelijk examen ibd, EzFLow en Nail Perfect. ... (klik hier om verder te lezen) Go to story

Artikel ProfNail 4/2006

  Foto deurschild ibd erkend nagelstyliste en ibd nail institute  
         
 

Bruidsnagels

Om het plaatje van een betoverende bruid af te ronden mogen er natuurlijk geen verzorgde nagels op deze unieke dag ontbreken.

Of u voor een enkele manicure kiest om uw nagels mooi voor de dag te laten komen of voor een prachtige set kunstnagels door middel van een natuurnagel versteviging of een nagelverlenging - misschien kiest u ook voor een originele Bruids Nail Art met glinsterende strass steentjes (b.v. Swarovski) of een combinatie ervan. In overleg bepalen we samen wat de beste behandeling voor u is en wat u het meest aanspreekt.

Er is een uitgebreide collectie aan voorbeelden om uit te kiezen. Mocht u open schoenen dragen - een French Pedicure staat ook heel erg mooi op de teennagels. Als stralend middelpunt op deze bijzondere dag zult u absoluut op u mooist zijn!

The NAIL LOUNGE, Telefoon: 06 53 33 01 31, E-Mail: info@nail-lounge.nl E-mail naar The NAIL LOUNGE

 
Vrouwenhand met ring en French Manicure (zwart wit foto)
 
 
     
 

1ste plaats
Miss La Lique Wedstrijd 2006

Op 19 februari 2006 heeft de Miss La Lique Wedstrijd 2006 bij La Lique Cosmetics in Heerhugowaard (Noord-Holland) weer plaats gevonden. Deze keer waren er twee categorieën... (klik hier om verder te lezen) Go to story

19 februari 2006, AV

 
Beker 1ste Plaats Miss La Lique Wedstrijd 2006 Alexandra Voss
 
 
     
 

Hygiëne in de salon

The NAIL LOUNGE behandelt uitsluitend gezonde nagels en werkt alleen met nieuwe of gedesinfecteerde vijlen en gereedschap. Daarnaast krijgt iedere klant een schone handdoek en tafellegger en wordt er met een afzuigsysteem, mondkapje en handschoenen gewerkt.

Desgewenst kunt u een eigen vijlenset kopen en in de salon op uw naam achterlaten voor alle volgenden behandelingen.

Tijdens een behandeling van de voeten wordt uiteraard alleen met een voor u persoonlijke vijlenset gewerkt.

 
 
         
 

Foto's van uw nagels

The NAIL LOUNGE maakt op aanvraag graag digitale foto's van uw nagels voor en na de behandeling. Via e-mail worden deze desgewenst aan u verstuurd. Een geweldige herinnering.

 
Vrouwenhand met rood gelakte nagels
 
 
     
 

Geïnteresseerd? Vragen?

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met The NAIL LOUNGE opnemen of stuurt u een e-mail. Wanneer de telefoon niet opgenomen kan worden b.v. tijdens een behandeling heeft u gelegenheid een bericht in te spreken. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Bel 06 53 33 01 31 of stuur een e-mail naar info@nail-lounge.nlE-mail naar The NAIL LOUNGE

 
 
 
     
 
Go to top of page